Vaativien vuorovaikutustaitojen valmennus

Ota ihmissuhdetaidot syvällisesti haltuun. Kehitä itsevarmuuttasi ja kehollista läsnäoloasi. Tee vaikuttavaa työtä.

Juura – Vaativien vuorovaikutustaitojen valmennus

Meidän vanha SEAL – Vaativien vuorovaikutustaitojen valmennus on nyt osa Juuraa. Sisältö ja vaikuttava kokemuksellisuus on tuttua huippua. 

Ota ihmissuhdetaidot syvällisesti haltuun. Ihmissuhteet ja suhde itseen luovat emotionaalisen ekosysteemin, joka määrittelee hyvinvointimme ja tekee työstämme vaikuttavaa. 

Ymmärrä turvallisuuden tunteen neurologinen perusta ja opi hyödyntämään autonomisen hermoston säätelyä. Johda itseäsi viisaasti paineisissa tilanteissa ja luo läheisiä ihmissuhteita – niin kotona kuin töissäkin.

Vahvista levollisuutta ja itsevarmuuttasi. Kasvata kykyäsi olla vuorovaikutustilanteissa uskottavasti oma itsesi. Opi käsittelemaan grandiositeettia ja rakentamaan sovintoa. 

Osallistu pienryhmävalmennukseen, jonka tavoitteena on tarjota syvällinen osaaminen kohtaamistyöhön ja haastaviin vuorovaikutustilanteisiin. 

Paremmat vuorovaikutustaidot - Parempi elämä

Valmennus on sinua varten, jos

Itsensä kanssa rauhassa oleva ihminen on luonnostaan karismaattinen. Levollisen ihmisen seurassa on helppo olla.

Mitä hyötyjä saat

Opit vahvistamaan kykyäsi toimia korkean paineen vuorovaikutustilanteissa rakentavalla tavalla.

Opit omalla toiminnallasi luotsaamaan kaikenlaisia vuorovaikutustilanteita puolustamisesta ja hyökkäämisestä rakentavaan suuntaan.

Kehollinen tietoisuutesi vahvistuu ja uskallat luottaa syemmin aitoon itseesi. 

Tunnistat omat vahvuutesi ja opit hyödyntämään niitä työssäsi. Et yritä kommunikoida tavoilla, jotka eivät välttämättä sovi sinulle tai ole tilanteeseen sopivia.

Opit tulkitsemaan sanatonta viestintää ja saat enemmän informaatiota kanssakäymistilanteita varten.

Opit lukemaan sosiaalisia tilanteita tarkemmin. Tilannetajusi kehittyy, mikä auttaa luomaan syvempää tilanneymmärrystä.

Uskallat ja osaat vaikuttaa ja suunnata. Lämpö, läsnäolo ja voima ovat tasapainossa. 

Johda psykologista turvallisuutta, rakenne luottamusta, luo kestäviä työelämän ihmissuhteita sekä myönteistä organisaatiokulttuuria. Kommunikoi avoimesti ja tehokkaasti sekä kasvata kykyäsi olla vuorovaikutustilanteissa uskottavasti omana itsenäsi.

Valmennus sopii

Valmentajat

Johda psykologista turvallisuutta, rakenne luottamusta, luo kestäviä työelämän ihmissuhteita sekä myönteistä organisaatiokulttuuria. Kommunikoi avoimesti ja tehokkaasti sekä kasvata kykyäsi olla vuorovaikutustilanteissa uskottavasti omana itsenäsi.

Henriika Maikku

Henriika, FM on kokenut johdon valmentaja ja psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys). Hänellä on erikoistunut työyhteisöjen ihmissuhteiden ja vuorovaikutuksen valmentajana. Henriika on ainoana Suomessa valmistunut Denverin yliopiston hevosavusteisen työn jatkokoulutusohjelmasta. Erityisosaamisalueita työ- ja yksilöpsykologia, muutosvalmentaminen, vuorovaikutuksen kehittäminen ja vaativat vuorovaikutustilanteet

Esa Korhonen

Michelin arvioinnin saaneissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestari Esa huolehtii Juuran asiakkaiden viihtyvyydestä sekä tilan toimivuudesta. Juuran keittiö on taitavissa käsissä. Sveitsin arvostetussa Hotelfachschule Montanassakin opiskellut Esa on ollut keittiömestarina useissa huippuravintoloissa. Keittiön lisäksi Esa on kokenut hevosammattilainen, ja vastaa hevosten koulutuksesta. Bon appetit!

Johda psykologista turvallisuutta, rakenne luottamusta, luo kestäviä työelämän ihmissuhteita sekä myönteistä organisaatiokulttuuria. Kommunikoi avoimesti ja tehokkaasti sekä kasvata kykyäsi olla vuorovaikutustilanteissa uskottavasti omana itsenäsi.

Hevoset tehostavat oppimista

Työskentelemme kolmena päivänä hevosten kanssa. Hevoset ovat lauma- ja pakoeläiminä erityisen herkkiä vuorovaikutuksen nyansseille, tunneviestinnälle ja sanattomalle yhteydelle. Ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden havainnoida vuorovaikutuksen dynamiikkaa. 

Valmennus ei vaadi aiempaa hevoskokemusta. Hevospelko ei haittaa lainkaan.  Kukin osallistuja voi osallistua näihin osuuksiin oman mukavuusalueensa sallimissa rajoissa, myös tarkkaillessa oppii runsaasti. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita. 

Kuusi valmennuspäivää ja seminaari

Jakso 1: Turvallisuuden tunteen neurobiologinen perusta. Psykologisen turvallisuuden rakentuminen. Lähtökohtana itsetuntemus ja kyky johtaa itseä stressaavissa tilanteissa. 29-30.8.2024  klo 10-17

Jakso 2: Paineiset vuorovaikutustilanteet, grandiositeetin käsittely ja sovinnon merkitys.  Itsetunto ja tasapainoiset rajat vaikeiden vuorovaikutustilanteiden voimavarana. 10-11.10.2024 klo 10-17 

Jakso 3: Levollinen itsevarmuus, karismaattisuus ja rohkeus vaikuttaa. Yhteisöllisyyden merkitys hyvinvoinnin ja kestävän toimintakyvyn mahdollistajana.  30-31.1.2025 klo 10-17

Päätösseminaari 28.2.2025 klo 10-17

Valmennuspäivät pidetään Juuran tiloissa. Juura sijaitsee Loviisassa luonnon keskellä idyllisessä Skinnarbyn kylässä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavan työskentelyn lisäksi kokonaisvaltaisen hyvänolon kokemuksen. 

Michelin arvioinnin saaneissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestari Esa vastaa Juuran keittiöstä. Bon apetit!

Juurassa asuu ihmisten lisäksi kissoja, koiria ja hevosia. 

KOLLAASI

93%

Asiakkaistamme suosittelee valmennustamme

Vuorovaikutustaitojen valmennus on erinomaisesti suunniteltu ja erittäin vaikuttava koulutus vuorovaikutussuhteiden ymmärtämiseen ja kokemiseen. Suosittelen kaikille työyhteisön jäsenille asemasta riippumatta. 

Taina Arjanne

Toimitusjohtaja Tommy Hellsten -instituutti Oy

Johda psykologista turvallisuutta, rakenne luottamusta, luo kestäviä työelämän ihmissuhteita sekä myönteistä organisaatiokulttuuria. Kommunikoi avoimesti ja tehokkaasti sekä kasvata kykyäsi olla vuorovaikutustilanteissa uskottavasti omana itsenäsi.
Parasta psykologisen turvallisuuden valmennusta Suomessa. Tukevaa teoriapohjaa ja vahvaa kokemuksellisuutta.
Sanna Oja
Yliopettaja
Valmennus oli minulle merkittävä kokemus. Suosittelen lämpimästi kaikille vuorovaikutustyötä tekeville - paitsi terapeuteille, työnohjaajille, sosiaalityötä tekeville ja kasvattajille, myös esihenkilötyötä tekeville ja johtajille. Valmennus on monessa mielessä erityinen, erilainen kuin mikään muu koulutus, joita olen aika monta ehtinyt käymään.
Heli Pruuki
Johtaja, erityisasiantuntija
Suosittelen todella lämpimästi! Syvällinen, kokemuksellinen oppimismatka, joka tuottaa vahvoja oivalluksia vuorovaikutuksesta ja antaa vankan teoriaperustan siihen liittyvien ilmiöiden ymmärtämisee myös käsitteellisellä tasolla.
Miia Toikka
Työnohjaaja, valmentaja
Vaikuttava koulutus tuhdeilla teorioilla yhdistettynä kokemukselliseen oppimiseen. Tätä valmennusta suosittelen täydellä sydämellä jokaiselle, joka tekee töitä ihmisten kanssa - ja eiköhän useimmat meistä tee. Erityisesti johtajille, esihenkilöille ja heille, jotka jotenkin vaikuttavat toisiin.
Malla Hintsala
HR johtaja

Investointi

Valmennuksen hinta on 2970€ (+ alv 24%). 

Hintaan sisältyvät osallistuminen  valmennusryhmään, seitsemän valmennuspäivää, herkulliset ruokailut valmennuspäivien aikana ja valmennusmateriaalit.

Pidämme koulutusryhmät pieninä varmistaaksemme korkeatasoisen kokemuksellisen oppimisen. Koulutuspaikan vastaanottaminen on sitova, koska ilmoittautuminen poistaa paikan hausta muilta hakijoilta. Koulutuspaikka maksetaan aina kokonaisuudessaan. Laskutamme neljässä osassa

Ilmoittaudu täyttämällä oheinen lomake

Nimi(Pakollinen)
Tietosuojaseloste
Uutiskirje

Hakiessasi kerro lyhyesti itsestäsi ja työstäsi sekä muutama sana siitä, mitä toivot valmennukselta.

henriika.maikku@juura.fi
040 4168409

esa.korhonen@juura.fi
045 3290651

Lapinkyläntie 643
07870 Skinnarby
Loviisa