Sertifioidu psykologisen turvallisuuden johtamiseen

Valmennus antaa sinulle valmiudet johtaa ja tukea psykologista turvallisuutta organisaatiossasi.

Hankkimalla Kasvun Turva sertifioinnin vahvistat osaamistasi psykologisen turvallisuuden johtamisessa

Johtajan ja esihenkilön tehtävä epävarmoina aikoina on tuntea ihmismielen lainalaisuudet ja mahdollistaa työyhteisön psykologisen turvallisuuden kokemus ja sitä kautta parempi toimintakyky. Psykologisen turvallisuuden johtaminen edellyttää tunneälykkyyttä, itsensä johtamisen taitoja ja vuorovaikutussuhteissa olemisen taitoja.

Vaikeasti ennakoitavissa, monimutkaisessa ja haavoittuvassa toimintaympäristössä johtaminen  vaatii uudenlaisia taitoja. Tarvitsemme kykyä johtaa tunteita ja turvallisuutta, jotta säilytämme henkisen kantokykymme. 

Moni johtaja on joutunut ehkä ensimmäistä kertaa urallaan kohtaamaan oman inhimillisyytensä ja sallimaan inhimillisyyden myös muille. Hankalina aikoina kaikilla täytyy olla mahdollisuus tuoda tunteensa esiin työssäkin, koska ne ovat joka tapauksessa läsnä. Tämä ei tarkoita, että työssä on tarkoitus heittäytyä ylitsevuotavan tunteelliseksi, vaan että tunteiden vaikutus työhön, ihmisiin ja vuorovaikutukseen huomioidaan.

Johtamisen kannalta tämä tuo aivan uudenlaisia haasteita, sillä tunteiden johtaminen on erilaista kuin asioiden, prosessien tai eurojen johtaminen. Miten oppia tunneälykkääksi, turvallisuutta luovaksi johtajaksi?

Johda paremmin

Kasvun Turva sertifiointivalmennus on sinua varten, joka

Psykologinen turvallisuus on olemassa ainoastaan kokemuksen kautta. Se ei ole älyllinen asia, jossa johtajan pelkkä tekninen oikein tekeminen riittää.

Sertifioinnin hyödyt organi- saatiollesi

Tiimin toimintakulttuuri kehittyy avoimemmaksi, luottavaisemmaksi ja tehokkammaksi. 

Vahvempi luovuus, ongelmanratkaisukyky, normien purkaminen sekä harkittu riskinotto auttavat liiketoiminnan kehittämisessä. 

Työntekijäkokemus paranee. Tämä näkyy työtyytyväisyytenä, poissaolojen vähenemisenä, työssä pysyvyytenä ja suositteluna.

Työntekijöiden tehokkuus ja keskittyminen olennaiseen paranevat, jolloin kannattavuus kasvaa. 

Valmentajat

Johda psykologista turvallisuutta, rakenne luottamusta, luo kestäviä työelämän ihmissuhteita sekä myönteistä organisaatiokulttuuria. Kommunikoi avoimesti ja tehokkaasti sekä kasvata kykyäsi olla vuorovaikutustilanteissa uskottavasti omana itsenäsi.

Henriika Maikku

Henriika, FM on kokenut johdon valmentaja ja psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys). Hänellä on erikoistunut työyhteisöjen ihmissuhteiden ja vuorovaikutuksen valmentajana. Henriika on ainoana Suomessa valmistunut Denverin yliopiston hevosavusteisen työn jatkokoulutusohjelmasta. Erityisosaamisalueita työ- ja yksilöpsykologia, muutosvalmentaminen, vuorovaikutuksen kehittäminen ja vaativat vuorovaikutustilanteet

Eeva Jaakonsalo

Eeva Jaakonsalo, KTM, ACC-sertifioitu valmentaja, emotional intelligence coach ja mindfulnessohjaaja. Eevalla on 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysvalmennuksesta. Hän valmentaa yritysten ylintä johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita ja on kysytty puhuja yrityksissä, asiakastilaisuuksissa ja seminaareissa. Eevalla on vankka kokemus johtoryhmien fasilitoinnista ja eri viitekehysten ja työkalujen käytöstä.

Ainutlaatuinen kokonaisuus

Aloituspäivä Loviisassa: torstai 25.4.2024 klo 10-17 

Virtuaalitapaamiset klo 8.30-10.00

  • keskiviikko 15.5.
  • torstai 30.5.
  • keskiviikko 12.6.
  • keskiviikko 14.8.

Päätöspäivä Loviisassa: perjantai 23.8.2024 klo 10-17 

Moni on toivonut syksylle toista valmennusryhmää. Laita viestiä, jos syksy on sinulle parempi ajankohta.

Mahdollisuus one-to-one valmennuksiin osana ohjelmaa.

Valmennuspäivät pidetään Juuran tiloissa. Juura sijaitsee Loviisassa luonnon keskellä idyllisessä Skinnarbyn kylässä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavan työskentelyn lisäksi kokonaisvaltaisen hyvänolon kokemuksen. 

Michelin arvioinnin saaneissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestari Esa vastaa Juuran keittiöstä. Bon apetit!

Juurassa asuu ihmisten lisäksi kissoja, koiria ja hevosia. Koirat voivat haukkua pihaan tulijaa, mutta muuten ovat oikein hyvin käyttäytyviä. 

KOLLAASI

93%

Asiakkaistamme suosittelee valmennustamme

Vuorovaikutustaitojen valmennus on erinomaisesti suunniteltu ja erittäin vaikuttava koulutus vuorovaikutussuhteiden ymmärtämiseen ja kokemiseen. Suosittelen kaikille työyhteisön jäsenille asemasta riippumatta. 

Taina Arjanne

Toimitusjohtaja Tommy Hellsten -instituutti Oy

Johda psykologista turvallisuutta, rakenne luottamusta, luo kestäviä työelämän ihmissuhteita sekä myönteistä organisaatiokulttuuria. Kommunikoi avoimesti ja tehokkaasti sekä kasvata kykyäsi olla vuorovaikutustilanteissa uskottavasti omana itsenäsi.
Parasta psykologisen turvallisuuden valmennusta Suomessa. Tukevaa teoriapohjaa ja vahvaa kokemuksellisuutta.
Sanna Oja
Yliopettaja
Valmennus oli minulle merkittävä kokemus. Suosittelen lämpimästi kaikille vuorovaikutustyötä tekeville - paitsi terapeuteille, työnohjaajille, sosiaalityötä tekeville ja kasvattajille, myös esihenkilötyötä tekeville ja johtajille. Valmennus on monessa mielessä erityinen, erilainen kuin mikään muu koulutus, joita olen aika monta ehtinyt käymään.
Heli Pruuki
Johtaja, erityisasiantuntija
Suosittelen todella lämpimästi! Syvällinen, kokemuksellinen oppimismatka, joka tuottaa vahvoja oivalluksia vuorovaikutuksesta ja antaa vankan teoriaperustan siihen liittyvien ilmiöiden ymmärtämisee myös käsitteellisellä tasolla.
Miia Toikka
Työnohjaaja, valmentaja
Vaikuttava koulutus tuhdeilla teorioilla yhdistettynä kokemukselliseen oppimiseen. Tätä valmennusta suosittelen täydellä sydämellä jokaiselle, joka tekee töitä ihmisten kanssa - ja eiköhän useimmat meistä tee. Erityisesti johtajille, esihenkilöille ja heille, jotka jotenkin vaikuttavat toisiin.
Malla Hintsala
HR johtaja

Investointi

Sertifiointivalmennuksen hinta 2.690€ (+ alv 24%)

Ennakkohinta 2.290 € ajalla 1.3.-17.3.

Hintaan sisältyvät osallistuminen valmennusryhmään,  herkulliset ruokailut valmennuspäivien aikana, valmennusmateriaalit.

Pidämme valmennusryhmät pieninä varmistaaksemme korkeatasoisen kokemuksellisen oppimisen. Valmennuspaikan vastaanottaminen on sitova, koska ilmoittautuminen poistaa paikan hausta muilta hakijoilta. Valmennus maksetaan aina kokonaisuudessaan.

Haluatteko sertifioitua johtoryhmänä? Pyydä rohkeasti tarjousta omalle organisaatiollesi. 

Ilmoittaudu täyttämällä oheinen lomake

Nimi(Pakollinen)
Tietosuojaseloste
Uutiskirje

Hakiessasi kerro lyhyesti itsestäsi ja työstäsi sekä muutama sana siitä, mitä toivot valmennukselta.

henriika.maikku@juura.fi
040 4168409

esa.korhonen@juura.fi
045 3290651

Lapinkyläntie 643
07870 Skinnarby
Loviisa