JUURA- Puheenvuorot

Työn ja perheen tasapaino

Ihmisen elämä on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Vaativa työ vaikuttaa parisuhteeseen.  Vaikeudet kotona vaikuttavat keskittymiskykyyn töissä. 

Yksi keskeinen asiakasryhmäni ovat vaativaa työtä tekevät ihmiset, jotka kamppailevat tasapainon löytämiseksi töiden ja parisuhteen kanssa. Menestyksellä on joskus liian kova hinta. Tulevaisuuden työyhteisöt panostavat kokonaisuuteen. Hyvinvointi kotona lisää sekä työkykyä että työhyvinvointia. 

Psykologinen turvallisuus ja luottamus ratkaisevana menestystekijänä

Avaa organisaatiollesi innostavia näkymiä psykologisen turvallisuuden neurobiologisesta perustasta, luottamuksen kriittisestä merkityksestä digiaikana, muutosjoustavuudesta tai viisaasta toiminnasta paineisissa vuorovaikutustilanteissa.

Puheenvuorojen tavoitteena on lisätä ajattelun liikettä ja tuoda oivalluksia, jotka vahvistavat niin kuulijan toimintakykyä kuin laajemmin organisaation joustavuutta ja toimintakykyä. 

Kokemus tekee tiedosta ymmärrettävää ja tieto auttaa jäsentämään kokemusta.

Henriikan puheenvuorojen perustana on näkemys ihmisestä vaistonvaraisena laumaeläimenä. Ihmiselle turvallisuuden tunne on luovuuden edellytys. Yhteisöön kuuluminen on biologinen tarve.

Henriikan puheenvuorot sisältävät tutkittua moninäkökulmaista tietoa, konkreettisia esimerkkejä, inhimillisyyttä sekä käytännöllisiä työkaluja.

JUURA- Työpajat

Räätälöimme tapeisiinne soveltuvan kokonaisuuden joko virtuaalisesti tai paikan päällä. Työpajat sopivat johtajille, esihenkilöille, tiimeille ja yritysryhmille. Työpajojen kesto on sovitusti 3-8 tuntia.

Työpajojen tavoitteena on vahvistaa organisaation yhteisöllisyyttä ja toimintakykyä. Työskentely on konkreettista ja oivaltaa. On olennaista, että ihmiset pystyvät soveltamaan sisältöjä omaan arkeensa töissä. 

Työpajoistamme on hyötyä, kun...

Tee matka itseesi ja valloitu

Juura sijaitsee Loviisassa luonnon keskellä idyllisessä Skinnarbyn kylässä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavan työskentelyn lisäksi kokonaisvaltaisen hyvänolon kokemuksen. 

Halutessanne pääsette nauttimaan kanssamme keittiömme herkuista. Michelin arvioinnin saaneissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestari Esa vastaa Juuran keittiöstä. Tervetuloa viihtymään!

KOLLAASI

henriika.maikku@juura.fi
040 4168409

esa.korhonen@juura.fi
045 3290651

Lapinkyläntie 643
07870 Skinnarby
Loviisa

Tietosuojaseloste