"Elämänvoima syntyy nautinnosta. Nautinto syntyy halusta elää omassa tavallisen kauniissa kehossa, joka ei suostu määrittymään sen kautta, millainen sen pitäisi olla tai miltä näyttää."

Naisen voimassa

18.11.2023 Loviisassa

Länsimainen kulttuuri on rakentunut yksilökeskeisyyden, erillisyyden ja menestyksen varaan. Tämä asettaa meille kaikille valtavia paineita. 

Olemme tottuneet selviytymään maskuliinisten ominaisuuksien avulla. Riippumattomuus, päämäärätietoisuus ja pärjääminen tarjoavat turvallisuuden tunnetta. Tämä ei kuitenkaan ole kestävää! Korostuneen maskuliininen maailma jättää meidät yksin. 

Ihmisyyteen kuuluva henkinen kaipuu peittyy kuluttamisen, suorittamisen ja pintaan keskittymisen alle. Olemme kadottaneet vahvan yhteyden luonnollisuuteemme – virtaavaan alkuvoimaan, josta luovuus, nautinto ja elämänvoima kumpuavat. 

Tule vahvistamaan naiseutta, kehotietoisuutta ja nautinnollista elinvoimaa. Käsittelemme:

"There is nothing more gentle than true strength. And there is nothing more strong than true gentleness." -Terry Real

Tee matka itseen ja valloitu

Juura sijaitsee Loviisassa luonnon keskellä idyllisessä Skinnarbyn kylässä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavan työskentelyn lisäksi kokonaisvaltaisen hyvänolon kokemuksen. 

Halutessanne pääsette nauttimaan kanssamme keittiömme herkuista. Lounaaksi on maukasta kasviruokaa. Michelin arvioinnin saaneissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestari Esa vastaa Juuran keittiöstä. Tervetuloa viihtymään!

 

KOLLAASI

Valmentajana

Henriika, FM on kokenut johdon valmentaja ja psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys). Hän on erikoistunut ihmisuhdetaitoihin niin kotona kuin töissäkin.

Ihmissuhteiden laatu määrittää elämänlaatuamme. Suhde omaan itseen on yksi tärkeimmistä ihmissuhteistamme. 

Valmentajana Henriika

Henriika Maikku, FM on kokenut johdon valmentaja ja psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys) ja työnohjaaja. Hän on erikoistunut ihmissuhdetaitoihin niin kotona kuin töissäkin.

Ihmissuhteiden laatu määrittää syvästi elämänlaatuamme, ja suhde itseen on yksi tärkeimpiä ihmissuhteitamme. 

Suhteissa olemisen taito edellyttää tietoisuutta reaktiivisuuden sijaan. Rakkaudellisuutta tuomitsemisen sijaan sekä itsen ja toisten kunnioittamista – silloinkin, kun teemme virheitä. 

Aika - Paikka - Hinta

Naisen voimassa pidetään 18.11.2023 Skinnarbyssä Loviisassa Juuran omassa paikassa  klo 10-17. Osoite: Lapinkyläntie 643, Loviisa.
 
 250€ + alv. Valmennus ohjelman lisäksi ihanan lounaan ja iltapäiväkahvit.
 
Valmennus sopii loistavasti työhyvinvoinnin tukemiseen. Kerro ilmoittautuessasi, jos haluat laskun esimerkiksi yrityksellesi. 
 
Varaa paikkasi pian: henriika.maikku@juura.fi
Vain lähiosallistuminen. 

Ilmoittaudu täyttämällä oheinen lomake

Nimi(Pakollinen)
Tietosuojaseloste
Uutiskirje

henriika.maikku@juura.fi
040 4168409

esa.korhonen@juura.fi
045 3290651

Lapinkyläntie 643
07870 Skinnarby
Loviisa

Tietosuojaseloste