"Elämänvoima syntyy nautinnosta. Nautinto syntyy halusta elää omassa tavallisen kauniissa kehossa, joka ei suostu määrittymään sen kautta, millainen sen pitäisi olla tai miltä näyttää."

Naisen voimassa - Tissit hehkuen

1.7.2023 Loviisassa

Länsimainen kulttuuri on rakentunut yksilökeskeisyyden, erillisyyden ja menestyksen varaan. Tämä asettaa meille kaikille valtavia paineita. 

Olemme tottuneet selviytymään maskuliinisten ominaisuuksien avulla. Riippumattomuus, päämäärätietoisuus ja pärjääminen tarjoavat turvallisuuden tunnetta. Tämä ei kuitenkaan ole kestävää! Korostuneen maskuliininen maailma jättää meidät yksin. 

Ihmisyyteen kuuluva henkinen kaipuu peittyy kuluttamisen, suorittamisen ja pintaan keskittymisen alle. Olemme kadottaneet vahvan yhteyden luonnollisuuteemme – virtaavaan alkuvoimaan, josta luovuus, nautinto ja elämänvoima kumpuavat. 

Tule vahvistamaan naiseutta, kehotietoisuutta ja nautinnollista elinvoimaa. Käsittelemme:

Tee matka itseen ja valloitu

Juura sijaitsee Loviisassa luonnon keskellä idyllisessä Skinnarbyn kylässä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavan työskentelyn lisäksi kokonaisvaltaisen hyvänolon kokemuksen. 

Halutessanne pääsette nauttimaan kanssamme keittiömme herkuista. Michelin arvioinnin saaneissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestari Esa vastaa Juuran keittiöstä. Tervetuloa viihtymään!

KOLLAASI

Valmentajana

Henriika, FM on kokenut johdon valmentaja ja psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys). Hän on erikoistunut ihmisuhdetaitoihin niin kotona kuin töissäkin.

Ihmissuhteiden laatu määrittää elämänlaatuamme. Suhde omaan itseen on yksi tärkeimmistä ihmissuhteistamme. 

Valmentajana Henriika

Henriika Maikku, FM on kokenut johdon valmentaja ja psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys) ja työnohjaaja. Hän on erikoistunut ihmissuhdetaitoihin niin kotona kuin töissäkin.

Ihmissuhteiden laatu määrittää syvästi elämänlaatuamme. Suhde itseen on yksi tärkeimpiä ihmissuhteitamme. 

Aika - Paikka - Hinta

Naisen voimassa pidetään 1.7.2023 Skinnarbyssä Loviisassa Juuran omassa paikassa  klo 10-17. Osoite: Lapinkyläntie 643, Loviisa.
 
 250€ + alv. Valmennus ohjelman lisäksi ihanan lounaan ja iltapäiväkahvit.
 
Valmennus sopii loistavasti työhyvinvoinnin tukemiseen. Kerro ilmoittautuessasi, jos haluat laskun esimerkiksi yrityksellesi. 
 
Varaa paikkasi pian: henriika.maikku@juura.fi
Vain lähiosallistuminen. 

henriika.maikku@juura.fi
040 4168409

esa.korhonen@juura.fi
045 3290651

Lapinkyläntie 643
07870 Skinnarby
Loviisa