"Pääsispä töihin lepäämään."

suhteessa olemisen taito

Levollinen Joulu

2.12.2023 Loviisassa

Lomat voivat olla raskaita. On tavallista, että parisuhteen haasteet kärjistyvät lomalla, kun ei niin toimivat suhteen puolet tulevat näkyviin arjen kiireen hellittäessä. Kun on enemmän aikaa olla yhdessä, on myös enemmän aikaa pysähtyä siihen, mikä kuormittaa, turhauttaa tai surettaa.  

Onnellinen parisuhde edellyttää aktiivista huolenpitoa. Nykyisessä nopeatahtisessa ajassa, parisuhteen hoitaminen jää helposti nopearytmisen arjen jalkoihin. Samalla aito läheisyys on pelottavaa. Se tekee meidät haavoittuvaiseksi. Läheisyys on kuitenkin syntymäoikeutemme. Meidät on ihmisinä rakennettu olemaan suhteessa toisiimme. Ihmissuhteittemme laatu määrittää elämänlaatuamme.

Valmennuksen sisältöjä

Tee matka itseen ja valloitu

Juura sijaitsee Loviisassa luonnon keskellä idyllisessä Skinnarbyn kylässä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavan työskentelyn lisäksi kokonaisvaltaisen hyvänolon kokemuksen. 

Pääsette nauttimaan kanssamme keittiömme herkuista. Michelin arvioinnin saaneissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestari Esa vastaa Juuran keittiöstä. Tervetuloa viihtymään!

KOLLAASI

Valmentajana

Henriika, FM on kokenut johdon valmentaja ja psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys). Hän on erikoistunut ihmisuhdetaitoihin niin kotona kuin töissäkin.

Ihmissuhteiden laatu määrittää elämänlaatuamme. Suhde omaan itseen on yksi tärkeimmistä ihmissuhteistamme. 

Valmentajana Henriika

Henriika Maikku, FM on kokenut psykoterapeutti ja (Kela ja Valvira pätevyys) ja valmentaja. Hän on erikoistunut ihmissuhdetaitoihin niin kotona kuin töissäkin.

Ihmissuhteiden laatu määrittää syvästi elämänlaatuamme. Suhde itseen on yksi tärkeimpiä ihmissuhteitamme. 

Aika - Paikka - Hinta

Valmennus pidetään 2.12.2023 Skinnarbyssä Loviisassa Juuran omassa paikassa  klo 10-17. Osoite: Lapinkyläntie 643, Loviisa.
 
Hinta 250€ + alv. Valmennus ohjelman lisäksi ihanan lounaan ja iltapäiväkahvit.
 
Olet tervetullut niin itseksesi kuin kumppanisikin kanssa. Valmennus sopii loistavasti työhyvinvoinnin tukemiseen. Kerro ilmoittautuessasi, jos haluat laskun esimerkiksi yrityksellesi. 
 
Varaa paikkasi pian alla olevalla lomakkeella.
Vain lähiosallistuminen. 

Ilmoittaudu täyttämällä oheinen lomake

Nimi(Pakollinen)
Tietosuojaseloste
Uutiskirje

henriika.maikku@juura.fi
040 4168409

esa.korhonen@juura.fi
045 3290651

Lapinkyläntie 643
07870 Skinnarby
Loviisa

Tietosuojaseloste