KASVURYHMÄ NAISJOHTAJILLE

Uskottava, lämmin ja voimakas omana itsenäsi

KASVURYHMÄ naisjohtajille

Naiset ovat kautta historian kokoontuneet yhteen. Naiset ovat iloinneet, surreet ja tukeneet toisiaan. Entisaikaan esimerkiksi navetat ja keittiöt olivat naisten tiloja. Kasvuryhmä tarjoaa tilan, jossa voimme jatkaa ikiaista perinnettä ja tukea toisiamme. 

Nykyisessä kuormittavassa, ristiriitaisessa ja kiivastahtisessa maailmassa johtaminen on äärimmäisen vaativaa ja joskus hyvin yksinäistä työtä. Johtavassa asemassa toimivat naiset joutuvat edelleen perustelemaan ja puolustamaan näkökantojaan. Ja muokkaamaan omaa tapaansa johtaa ja viestiä niin, että se sopii vallitseviin normeihin ja ihmiskuvaan. 

Tarjoamme korkeatasoisen, tiiviin ja luottamuksellisen kasvuryhmän, jossa pääset pureutumaan siihen, miten luoda aitoa hyvinvointia ja kestävästi elinvoimaista tulevaisuutta. 

Lähtökohtamme on, että jokaisella meistä on syntymälahjana saatu oma, ainutlaatuinen vetovoima, joka säteilee ulospäin silloin, kun olemme levossa itsemme kanssa. 

Kun elät paremmin, johdat paremmin

KASVURYHMÄ naisjohtajille on sinua varten, joka

Kasva johtajana, kasva ihmisenä, pysy naisena.

Nykyisessä kuormittavassa, ristiriitaisessa ja kiivastahtisessa maailmassa johtaminen on äärimmäisen vaativaa ja joskus hyvin yksinäistä työtä. 

Samalla kun johtajan tehtävä on epävarmoina aikoina  mahdollistaa työyhteisön psykologisen turvallisuuden kokemus ja sitä kautta parempi toimintakyky, omasta itsestä huolehtiminen on kaiken kantokyvyn perusta. 

Valmennuksen sisällöt

Itsetuntemus

Ymmärrä sisäistä maailmaasi ja selviytymisstrategioitasi syvemmin.  Johda itseäsi viisaasti paineisissa tilanteissa, opi hellittämään ja tunnistamaan mikä on olennaista.

Ymmärrä turvallisuuden tunteen neurologinen perusta ja opi hyödyntämään autonomisen hermoston säätelyä.

Ihmissuhteet

Ota ihmissuhdetaidot syvällisesti haltuun. Ihmissuhteet ja suhde itseen luovat emotionaalisen ekosysteemin, joka määrittelee hyvinvointimme. 

Johda itseäsi viisaasti paineisissa tilanteissa ja luo läheisiä ihmissuhteita – niin kotona kuin töissäkin.

Opi käsittelemään grandiositeettia ja häpeää sekä rakentamaan sovintoa. 

Hyvinvointi

Kokonaisvaltainen hyvinvointi syntyy toiminnan ja palautumisen tasapainoisesta suhteesta. Vahvistat konkreettisten elämäntapamuutosten lisäksi kehotietoisuutta. Kehotietoisuus on metataitoa, jonka avulla saat maailmanluokan treeniohjelmista tehot irti ja toisaalta pystyt kokemaan levollisuutta paineisissakin tilanteissa. 

Valmentajat

Johda psykologista turvallisuutta, rakenne luottamusta, luo kestäviä työelämän ihmissuhteita sekä myönteistä organisaatiokulttuuria. Kommunikoi avoimesti ja tehokkaasti sekä kasvata kykyäsi olla vuorovaikutustilanteissa uskottavasti omana itsenäsi.

Henriika Maikku

Henriika, FM on kokenut johdon valmentaja ja psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys). Hänellä on erikoistunut työyhteisöjen ihmissuhteiden ja vuorovaikutuksen valmentajana. Henriika on ainoana Suomessa valmistunut Denverin yliopiston hevosavusteisen työn jatkokoulutusohjelmasta. Erityisosaamisalueita työ- ja yksilöpsykologia, muutosvalmentaminen, vuorovaikutuksen kehittäminen ja vaativat vuorovaikutustilanteet

Eeva Jaakonsalo

Eeva Jaakonsalo, KTM, ACC-sertifioitu valmentaja, emotional intelligence coach ja mindfulnessohjaaja. Eevalla on 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysvalmennuksesta. Hän valmentaa yritysten ylintä johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita ja on kysytty puhuja yrityksissä, asiakastilaisuuksissa ja seminaareissa. Eevalla on vankka kokemus johtoryhmien fasilitoinnista ja eri viitekehysten ja työkalujen käytöstä.

Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola on pitkän linjan hyvinvointialan ammattilainen, valmentaja, työhyvinvoinnin luennoitsija ja mindfulness-ohjaaja CFM®.

Ainutlaatuinen kokonaisuus

Aloituspäivä Loviisassa: torstai 25.4.2024 klo 10-17 

Virtuaalitapaamiset klo 8.30-10.00

  • keskiviikko 15.5.
  • torstai 30.5.
  • keskiviikko 12.6.
  • keskiviikko 14.8.

Päätöspäivä Loviisassa: perjantai 23.8.2024 klo 10-17 

Moni on toivonut syksylle toista valmennusryhmää. Laita viestiä, jos syksy on sinulle parempi ajankohta.

Mahdollisuus one-to-one valmennuksiin osana ohjelmaa.

Valmennuspäivät pidetään Juuran tiloissa. Juura sijaitsee Loviisassa luonnon keskellä idyllisessä Skinnarbyn kylässä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavan työskentelyn lisäksi kokonaisvaltaisen hyvänolon kokemuksen. 

Michelin arvioinnin saaneissa ravintoloissa työskennellyt keittiömestari Esa vastaa Juuran keittiöstä. Bon apetit!

Juurassa asuu ihmisten lisäksi kissoja, koiria ja hevosia. Koirat voivat haukkua pihaan tulijaa, mutta muuten ovat oikein hyvin käyttäytyviä. 

KOLLAASI

93%

Asiakkaistamme suosittelee valmennustamme

Vuorovaikutustaitojen valmennus on erinomaisesti suunniteltu ja erittäin vaikuttava koulutus vuorovaikutussuhteiden ymmärtämiseen ja kokemiseen. Suosittelen kaikille työyhteisön jäsenille asemasta riippumatta. 

Taina Arjanne

Toimitusjohtaja Tommy Hellsten -instituutti Oy

Johda psykologista turvallisuutta, rakenne luottamusta, luo kestäviä työelämän ihmissuhteita sekä myönteistä organisaatiokulttuuria. Kommunikoi avoimesti ja tehokkaasti sekä kasvata kykyäsi olla vuorovaikutustilanteissa uskottavasti omana itsenäsi.
Parasta psykologisen turvallisuuden valmennusta Suomessa. Tukevaa teoriapohjaa ja vahvaa kokemuksellisuutta.
Sanna Oja
Yliopettaja
Valmennus oli minulle merkittävä kokemus. Suosittelen lämpimästi kaikille vuorovaikutustyötä tekeville - paitsi terapeuteille, työnohjaajille, sosiaalityötä tekeville ja kasvattajille, myös esihenkilötyötä tekeville ja johtajille. Valmennus on monessa mielessä erityinen, erilainen kuin mikään muu koulutus, joita olen aika monta ehtinyt käymään.
Heli Pruuki
Johtaja, erityisasiantuntija
Suosittelen todella lämpimästi! Syvällinen, kokemuksellinen oppimismatka, joka tuottaa vahvoja oivalluksia vuorovaikutuksesta ja antaa vankan teoriaperustan siihen liittyvien ilmiöiden ymmärtämisee myös käsitteellisellä tasolla.
Miia Toikka
Työnohjaaja, valmentaja
Vaikuttava koulutus tuhdeilla teorioilla yhdistettynä kokemukselliseen oppimiseen. Tätä valmennusta suosittelen täydellä sydämellä jokaiselle, joka tekee töitä ihmisten kanssa - ja eiköhän useimmat meistä tee. Erityisesti johtajille, esihenkilöille ja heille, jotka jotenkin vaikuttavat toisiin.
Malla Hintsala
HR johtaja

Investointi

Sertifiointivalmennuksen hinta 2.690€ (+ alv 24%)

Ennakkohinta 2.290 € ajalla 1.3.-17.3.

Hintaan sisältyvät osallistuminen valmennusryhmään,  herkulliset ruokailut valmennuspäivien aikana, valmennusmateriaalit.

Pidämme valmennusryhmät pieninä varmistaaksemme korkeatasoisen kokemuksellisen oppimisen. Valmennuspaikan vastaanottaminen on sitova, koska ilmoittautuminen poistaa paikan hausta muilta hakijoilta. Valmennus maksetaan aina kokonaisuudessaan.

Haluatteko sertifioitua johtoryhmänä? Pyydä rohkeasti tarjousta omalle organisaatiollesi. 

Ilmoittaudu täyttämällä oheinen lomake

Nimi(Pakollinen)
Tietosuojaseloste
Uutiskirje

Hakiessasi kerro lyhyesti itsestäsi ja työstäsi sekä muutama sana siitä, mitä toivot valmennukselta.

henriika.maikku@juura.fi
040 4168409

esa.korhonen@juura.fi
045 3290651

Lapinkyläntie 643
07870 Skinnarby
Loviisa